Кіровоград: увага! Шановні керівники підприємств, установ та організацій!

Грудень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 1721 | Коментарі: 0

Головне управління статистики у Кіровоградській області повідомляє, що відповідно до Календаря подання форм державних статистичних спостережень та фінансової звітності у 2015 році та у зв’язку з тим, що у січні 2015 року граничні терміни подання статистичної звітності припадають на святкові та вихідні дні, перенесено терміни подання статистичної звітності:

з 01–04 січня 2015 року – на 05 січня 2015 року;
з 07–11 січня 2015 року – на 12 січня 2015 року.
Просимо своєчасно прозвітувати зручним для Вас способом – до Центру обслуговування респондентів "Єдине вікно" (кім.103) або в електронному вигляді.
Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті Головного управління статистики у Кіровоградській області (http://www.kr.ukrstat.gov.ua).".

Про прийняте Вами рішення просимо повідомити 23 грудня 2014 року за електронною адресою: kirstat@ukr.net. Заздалегідь вдячні.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool