Кіровоград: Увага платникам податків, «гаряча лінія»!

Січень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1091 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області повідомляє що протягом січня 2014 року будуть проведені сеанси телефонного зв’язку „гаряча лінія ” з наступної тематики:

- 17 січня з 10.00 до 11.00 на тему: «Актуальні питання декларування доходів громадян, отриманих протягом 2013 року. Реалізація права платника податку на податкову знижку. Податок на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки. Легалізація доходів громадян.», з в.о. начальника відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб Люненко Оксана Анатоліївна за телефоном – 30-40-84.

- 24 січня з 10.00 до 11.00 на тему: «Єдиний соціальний внесок. Легалізація доходів громадян. Застосування спрощеної системи оподаткування», з начальником управління доходів і зборів з фізичних осіб Кіровоградської ОДПІ Карлюгіною Наталею Миколаївною за телефоном - 33-01-09.

- 31 січня з 10.00 до 11.00 на тему: «Подання звітності в електронному вигляді. Центр сертифікації електронних ключів. Ефективний сервіс «Пульс». Легалізація доходів громадян, з начальником інформаційно-комунікаційного відділу Бондарук Катериною Семенівною за телефоном - 33-40-50.

Прес служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool