Кіровоград: установчі збори по створенню Громадської ради відбудуться у міськраді

Березень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

 23 березня 2016 року відбулося чергове засідання ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів інститутів громадянського суспільства для формування Громадської ради, створеної рішенням виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 09 лютого 2016 року №74.

 На засіданні затверджено персональних склад учасників установчих зборів інститутів громадянського суспільства у кількості 79 осіб згідно поданих документів, а також визначено дату, місце і час проведення заходу.
  Установчі збори інститутів громадянського суспільства для формування Громадської ради при Кіровоградській міській раді відбудуться 07 квітня 2016 року о 14.00 годині у приміщенні актової зали (ауд.426) Кіровоградської міської ради.
Зі списком учасників установчих зборів можна ознайомитися на офіційному веб-сайті міської ради у розділі “Громадська рада”.

Фото Ігоря Філіпенка.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool