Кіровоград: усі на суботник у міський парк Перемоги!

Квітень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1334 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко в рамках всеукраїнської акції «За чисте довкілля» виступив з ініціативою влаштувати суботник у міському парку Перемоги ("Горсад") 20 квітня.

До благоустрою колись найбільш відомого місця відпочинку кіровоградців очільник регіону закликає долучитися кожного. Для цього влада забезпечить і безкоштовним транспортом, і знаряддями праці.
Відтак з 9 години ранку в суботу 20 квітня на площі Б.Хмельницького на усіх охочих чекатимуть автобуси, які прямуватимуть до парку Перемоги.
Організаціям та установам, які виявлять бажання взяти участь у благоустрої парку, пропонується попередньо зателефонувати на «Гарячу лінію», тел. 0 800 500 238.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool