Кіровоград: уроком фінансової грамотності для першокласників розпочала навчальний рік БізнесШкола (ФОТО)

Жовтень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1097 | Коментарі: 0

Новий навчальний рік БізнесШкола ЮніорБанку Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку розпочала уроком фінансової грамотності для першокласників.

Учні 1-В класу спеціалізованого загальноосвітнього навчального закладу l ступеня "Гармонія"- гімназії імені Т.Шевченка зустрічали співробітників ПриватБанку з неабиякою цікавістю. Такі заняття проводилися в них вперше. І це був не звичний урок, а цікава та видовищна гра дітей та дорослих. Забавляючись, малюючи та розважаючись дітлахи не тільки дізнавались багато цікавого про історію грошових знаків, їх види та функції, але й розповіли гостям про своє бачення майбутнього грошей. Кожен першачок малював свій фонтан бажань, вкладаючи у власний шедевр всю свою фантазію та бажання. А ще, загадували найзаповітніші бажання та кидали на щастя шоколадні монетки, подаровані банкірами. Малюнки грошей майбутнього відкрили присутнім широкий та відкритий світ уяви дітлахів. Один поперед одного вони розповідали гостям про своє бачення світу дорослих. Потім всі разом навчались накопичувати кошти на бажані іграшки та правильно витрачати кожну копійку, цінуючи працю батьків.

“Кожна дитина - це непомірно великий та унікальний світ мрій і фантазій, - ділиться враженнями Марія Царенко, керівник відділення №57 Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - З яким ентузіазмом та захватом своє бачення майбутнього та свої бажання вони вкладали у малюнки! Не криючись, так по-дитячому безпосередньо, вони розповідали про свої мрії, ділились враженнями про світ дорослих”.

“Такі уроки фінансової грамотності будуть проводитись у всіх школах області, - уточнює Вікторія Заболотна, керівник Направлення Агентська мережа Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. Ми будемо навчати всіх діток азам економіки та фінансів, і це не дань моді, а вимога сьогодення. Для нас дуже важливо, аби до Банку приходили фінансово-грамотні клієнти, які б уміло користувались усіма сучасними продуктами ПриватБанку”.

“Такі зустрічі дуже корисні для дітей, - розповідає Тетяна Удовіченко,

класний керівник 1-В класу спеціалізованого загальноосвітнього навчального закладу l ступеня "Гармонія"- гімназії імені Т.Шевченка. - Така співпраця гімназії та БізнесШколи ЮніорБанку, впевнена, дасть свої позитивні результати. По-перше - наші діти отримають знання з основ фінансової грамотності, які потім зможуть використовувати під час вивчення економіки у гімназії, а по-друге,- це така чудова нагода дізнатись про переваги навчання у БізнесШколі та в майбутньому стати її студентами”.

Кіровоград: уроком фінансової грамотності для першокласників розпочала навчальний рік БізнесШкола (ФОТО)

Кіровоград: уроком фінансової грамотності для першокласників розпочала навчальний рік БізнесШкола (ФОТО)

Кіровоград: уроком фінансової грамотності для першокласників розпочала навчальний рік БізнесШкола (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool