Кіровоград: уроки дорожньої грамоти від працівників ДАІ (фото)

Лютий 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

Останнім часом на дорогах області побільшало дорожньо-транспортних пригод за участі пішоходів.

Прикро, що з початку року у 15 аваріях загинуло 2 пішоходи, ще 13 – отримали тілесні ушкодження, з них у 5 випадках під колесами автівок травмовано 5 неповнолітніх пішоходів.
У зв’язку з цим Державна автомобільна інспекція області у період з 11 по 17 лютого проводить оперативно-профілактичне відпрацювання під умовною назвою «Пішохід». У рамка акції працівники ДАІ організовують бесіди з пішоходами, водіями, з трудовими колективами, нагадують основні правила поведінки на дорозі та роздають інформаційні листівки.
Пріоритетом у роботі Державтоінспекції є правильне виховання підростаючого покоління, прищеплення дітям поваги до Правил дорожнього руху, а значить і до власного життя.
Саме з цією метою 13 лютого працівники Державтоінспекції області провели тематичні уроки з правил дорожнього руху в загальноосвітніх закладах міста та області. Малечі нагадали, як потрібно переходити дорогу, де саме в салоні автомобіля згідно правил можна перебувати неповнолітнім під час руху та як поводитися під час їзди на велосипеді. Дітлахи уважно слухали розповіді вартових доріг і самі залюбки хизувалися своїми знаннями дорожньої грамоти. А по закінченню бесід отримані теоретичні знання закріплялися на практиці. Подібні зустрічі важливі й корисні як для дітей, так і для самих державтоінспекторів.
Тепер справа за водіями, які зі свого боку зобов’язані забезпечити безпеку маленьких учасників дорожнього руху.

Останнім часом на дорогах області побільшало дорожньо-транспортних пригод за участі пішоходів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool