Кіровоград: урок незвичайної історії

Січень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1291 | Коментарі: 0

29 січня річниця бою під Крутами - подія, яка набула для українського народу символічного значення. 97 років тому 300 українських юнаків пішли в безсмертя. Молоді герої показали приклад мужності, відданості і незборимості духу. Крути стали легендою, символом героїзму та жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну.

Цього дня, вшановуючи подвиг юних захисників України в бою під Крутами в січні 1918 року, колектив бібліотеки-філії №8 підготував та провів для учнів 2-3 класів загальноосвітнього навчального закладу №16 урок незвичайної історії «Згадати юність, що горіла в Крутах».
Історична подорож в минуле «Героїка трагедії Крут» доступно ознайомила присутніх про ті особливі події, де юні хлопчаки не жаліли свого життя і йшли за ідею свого народу.
Діти взяли активну учать у бліц-турнірі «Чи знаєш ти?». Відповідаючи на запитання, вони згадали героїчні сторінки історії нашої Батьківщини.
Бібліотекарі закликали підростаюче покоління бути патріотами, любити свою багатостраждальну матір-Україну. Сьогодні вона, як ніколи, потребує взаєморозуміння та миру.
Валентина Кизілова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool