Кіровоград: урок мужності «Дякуємо за життя»

Жовтень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1215 | Коментарі: 0

28 жовтня 2014 року народ України відзначає 70-річчя визволення від німецько-фашистських окупантів. У цей день ми згадуємо усіх загиблих на полі бою під час визвольних боїв, в тилу та закатованих у неволі. Гірка доля не оминула жодної української родини. Цей біль ми відчуваємо і понині.

Щоб нагадати своїм користувачам про ті страшні події та вшанувати пам'ять героїв, Кіровоградська бібліотека-філія №8 23 жовтня провела урок мужності «Дякуємо за життя» з учнями спецшколи №3.
На захід була запрошена співробітник обласного краєзнавчого музею Валентина Дацька . Історична мандрівка «Шляхами подвигу і слави», яку вона провела, донесла присутнім цікаві факти про героїчний шлях нашого народу до Перемоги. Вона закликала дітей бути патріотами своєї Вітчизни, чесними та гідними, побажала миру та злагоди.
Діти активно брали участь у конкурсі малюнка «Ми за мир!» та висловили свої побажання на творчому стенді «Україно!Я тобі бажаю…».
Закінчився урок переглядом документального фільму «День Перемоги. Звільнення України.»

Бібліотекар Галина Юрченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool