Кіровоград: урок єдності

Серпень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1112 | Коментарі: 0

24 серпня – це не просто День народження держави, це свято здійснення мрій і сподівань багатьох поколінь, які з любов’ю творили і плекали українську націю, самостійну державу, мужньо боролися за її майбутнє.

Урок єдності «Вічна і єдина наша Україна», який підготували у бібліотеці-філії №8, проводився з метою зацікавити підростаюче покоління історією свого народу та країни; виховувати почуття національної гідності, гордості за свою Батьківщину.

Напередодні у бібліотеці була оформлена книжкова виставка «Книга єднає Україну»
Історичний гід «Ти – одна і неподільна, Україно моя вільна» ознайомив присутніх зі славною історією нашої Батьківщини. Діти активно брали участь у патріотичній грі «В Україні я живу» та переглянули відео «Я – Незалежна твоя Батьківщина», що спонукало їх до відвертої розмови на тему: «Мій краю - я тобі бажаю!»
Дуже приємно, що гості продемонстрували гарні знання з історії та були активними!

Валентина Кизілова

У Кіровограді відбулась вулична акція
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool