Кіровоград: урок безпеки для найменших мешканців міста

Січень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

21 січня до учнів молодшої школи Кіровоградської гімназії ім.Тараса Шевченка завітали працівники Управління ДСНС аби навчити дітлахів правилам безпеки на льоду.

Триває зима, тож дітям необхідно детально пояснити чому тонка крига настільки небезпечна для життя. Спілкуючись з учнями першого класу, капітан служби цивільного захисту Аліна Бакай, прокоментувала слайди, які розраховані на школярів та роз’яснюють правила поведінки на кризі. Кожна дитина засвоїла чому під час потепління крига небезпечна, та чому дітям не варто на неї виходити навіть у мороз. Для маленьких слухачів виступ працівника Служби порятунку був цікавим та незвичним – вони уважно слухали, активно включалися у процес та відповідали на запитання «Вікторини». Приємно відзначити, що правилам безпеки батьки та вчителі приділяють неабияку увагу, а результат продемонстрували діти, надавши правильні відповіді. Переконані, що найменшим учням цей урок став потрібним для здобуття вміння знаходити правильний вихід з екстремальних ситуацій.
У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool