Кіровоград: урочистий прийом представників християнських конфесій області

Липень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 975 | Коментарі: 0

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Віктор Рєзнік з нагоди відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі провів урочистий прийом представників християнських конфесій області.

– Важко переоцінити значимість хрещення Київської Русі в історії нашої держави, у її духовному та культурному розвитку. Саме з прийняттям християнства на наших землях почалося утвердження істинної духовності, виникла державність, яка була однією з найбільш потужних цивілізаційних складових Європи у Х столітті, – наголосив Віктор Рєзнік.
Особливу увагу відзначенню цієї ювілейної дати приділяє Президент України Віктор Янукович. На переконання Глави держави, хрещення Київської Русі і християнство були і залишаються консолідуючою та інтегруючою силою нашого суспільства, символами соборності нашої держави, – відзначив посадовець.
Керівники єпархій та релігійних організацій області подякували керівництву області за ту увагу яку вони на державному рівні приділяють підтримці віруючих, християнських цінностей, які релігійні організації поширюють у суспільстві.
Заступник голови облдержадміністрації Віктор Рєзник вручив священнослужителям вітальні листи обласної державної адміністрації з нагоди 1025-річчя хрещення Київської Русі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool