Кіровоград: Управлінням ДСНС забезпечено оперативний розгляд звернень громадян

Квітень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1096 | Коментарі: 0

Протягом І кварталу 2014 року до Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів від жителів області надійшло 114 звернень.

Станом на 1 квітня п.р. матеріали 111 заявників розглянуто з дотриманням норм чинного законодавства та у встановлені терміни, а авторам щоразу повідомлялося про результат розгляду. Решта звернень на даний час знаходяться в роботі.
Безпосередньо за відповідний період на особистий прийом до керівництва Управління та підпорядкованих підрозділів звернулися 93 жителі Кіровоградщини.
Найчисельнішими за кількістю є звернення щодо роз’яснення певної інформації, видачі та оформлення документів, працевлаштування. Їх надійшло 93 або 81% від загальної кількості. З питань пожежної безпеки надійшло 19 звернень або 17%.
На веб-сайті УДСНС України в Кіровоградській області у розділі «Звернення громадян» та «Керівництво» розміщено графіки особистого прийому громадян керівництвом Управління, аналітичну довідку за результатами роботи зі зверненнями громадян.
Забезпечено оперативний розгляд звернень громадян, які надійшли до Консультаційного центру Управління. Так, з початку року звернулося 80 чоловік. Переважна більшість (67) приходили особисто з питаннями щодо працевлаштування.

Прес-служба Управління ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool