Кіровоград: ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах

Вересень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 1117 | Коментарі: 0

Прокуратурою області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням п”ятьох осіб, які вчиняли злочини направлені на умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Обвинувальний акт скеровано до Ленінського районного суду м.Кіровограда для розгляду по суті.
Досудовим розслідуванням встановлено, що двоє мешканців міста Кременчук будучи організаторами злочинної групи, а також ще троє місцевих мешканців вчинили ряд злочинів, направлених на умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. Вказані особи розробили злочинний план, щодо придбання суб''''єктів підприємницької діяльності не для здійснення підприємницької діяльності, а виключно з метою прикриття незаконної діяльності, яка б виражалась у наданні незаконних послуг реально діючим підприємствам, за матеріальну винагороду, в проведенні безтоварних операцій та незаконному переказі безготівкових грошових коштів в готівку, з використанням реєстраційних документів і розрахункових рахунків суб’єктів господарювання, які здійснювали фіктивну діяльність.
В результаті протиправної діяльності організованої групи державі спричинена шкода у вигляді ненадходження податку на додану вартість та податку на прибуток на загальну суму 2,7 млн. грн.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool