Кіровоград: у жовтні сталося 8 ДТП - водії були п’яні

Жовтень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 962 | Коментарі: 0

Водії, які виїжджають на дорогу в стані алкогольного сп’яніння, ризикують не лише грошима, правами і власним життям, а й життям і здоров’ям оточуючих. Багато ДТП із сумними наслідками стається саме через пияцтво.

Водії випивають, сідають за кермо, вирушають в дорогу, мало замислюючись над тим, чи дістануться вони пункту призначення. Особливо боляче за ні в чому не винних людей, які загинули чи були травмовані через любителів нетверезої їзди.
У жовтні 2013 року на території Кіровоградської області вже сталося 8 дорожньо-транспортних пригод з вини нетверезих водіїв, в яких транспортні засоби отримали механічні ушкодження. У двох випадках постраждали люди, які просто опинилися не в тому місці і не в той час.
7 жовтня 2013 року з вини нетверезого водія тілесні ушкодження отримав житель Гайворона. О 19:00 у м. Гайворон по вул. Куйбишева 33-річний водій у стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем Skoda Octavia, здійснив наїзд на стоячий Mercedes. Внаслідок ДТП водій автомобіля Mercedes з забоєм грудної клітки опинився у лікарні.
8 жовтня від безвідповідальності ще одного нетверезого водія на лікарняному ліжку опинилася 23-річна дівчина зі своїм 11-місячим сином. В с. Рівне Новоукраїнського району невстановлений водій, керуючи мотоциклом Дніпро з боковим причепом, не дотримався безпечного інтервалу руху внаслідок чого допустив наїзд на молоду маму з дитиною у візочку, які рухалися попереду в попутному напрямку біля правого краю проїзної частини. Після наїзду водій залишив місце дорожньо-транспортної пригоди, а разом з тим і постраждалих людей. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дівчина отримала колоту рану правого стегна, садна лівої частини обличчя та кінцівок, а її малюк – гематому потиличної області та забій м’яких тканин голови. Водія працівники ДАІ затримали за гарячими слідами, тепер він буде нести відповідальність не лише за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, а й за те, що покинув місце ДТП та потерпілих.
Це лише декілька випадків, коли з вини нетверезих водіїв були скалічені ні в чому не винні люди. А скільки любителів оковитої власноруч відправили себе до лікарні або й на кладовище? Не перерахувати. Здавалося б, цих прикладів досить, аби схаменутися, взятися за розум, не сідати за кермо напідпитку. Та ні – наші водії сміливо вживають алкогольні напої та сідають за кермо. А до чого це зможе привести – всі ми добре знаємо. Шановні водії! Державтоінспекція Кіровоградщини вкотре закликає вас відмовлятися від керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Бережіть власне життя та життя інших учасників дорожнього руху.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool