Кіровоград: у засідання сесії міськради оголошено перерву

Червень 03, 2016 | Новини | Переглядів: 1210 | Коментарі: 0

У Кіровоградській міській раді відбулася ротація: у зв’язку з припиненням за власною заявою повноважень депутата від БПП Федора Згривця, його у складі фракції змінив депутат Андрій Кролевець, повідомляє сайт міськради.

Відповідну постанову під час засідання сесії зачитав голова міської виборчої комісії Микола Чайка.

По завершенні процедурної частини, депутати розпочали формування порядку денного сесії. За пропозицією міського голови Андрія Райковича з черги денної вилучено два питання про розгляд депутатських звернень народного депутата України Костянтина Яринича щодо перейменування Кіровограда на Єлисаветград і Свято – Єлисавет.

- Після консультацій з народним депутатом Костянтином Яринічем, автором трьох запитів щодо перейменування, ми вирішили не розглядати питання про Єлисаветград та Свято-Єлисавет, оскільки їх не розглядає Верховна Рада, – наголосив Андрій Райкович.
У свою чергу, голова фракції “Наш край” Андрій Табалов вніс депутатський запит з пропозицією доповнити порядок денний звітами двох заступників міського голови Олександра Мосіна і Олександра Грабенка. Міський голова запевнив, що такий депутатський запит буде розглянутий у встановленому законодавством порядку, а питання звітів заступників міського голови буде включене до порядку денного наступної сесії, проте Андрій Табалов наполягав саме на сьогоднішньому голосуванні свого запиту.

Олександр Мосін і Олександр Грабенко висловили готовність проінформувати міську раду про свою діяльність. Але щоб звіт був грунтовним, з аналізом і цифрами, його необхідно підготувати, запевнили обидва заступники міського голови.

У депутатського корпусу забракло голосів прийняти порядок денний вцілому і продовжити конструктивну роботу. Не вистачило голосів і на підтримку пропозиції депутата Ігоря Волкова затвердити порядок денний, а запит Андрія Табалова розглянути серед інших, поданих на сесію депутатських запитів.

За пропозицією депутата Юрія Деркаченка у засідання сесії оголошено перерву
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool