Кіровоград: у виправній колонії відбудеться день відкритих дверей

Листопад 25, 2014 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

26 листопада 2014 року у Кіровоградській виправній колонії облуправління ДПтС України (№6) відбудеться «День відкритих дверей»

До заходу запрошені представники облдержадміністрації та представники обласної і міської спостережних комісій, громадські, благодійні організації, родичі засуджених та представники ЗМІ.
Під час проведення заходу заплановано ознайомлення з умовами відбування покарання засуджених, комунально-побутовими умовами утримання в установі та інші питання. Начальник Кіровоградської виправної колонії (№6) ознайомить запрошених з діяльністю установи та надасть відповідь на зацікавлені питання.
Також у рамках заходу відбудеться прес-конференція керівництва установи та управління ДПтС України в області.
Початок заходу об 11:00 годині.
Адреса: м. Кіровоград, вул. Яновського, 50.

Акредитація для представників ЗМІ обов’язкова.

Контактна особа: старший інспектор у зв’язках із засобами масової інформації та громадськістю управління ДПтС України в Кіровоградській області Римма Молодожонова, тел. (050) 538-88-03.

Прес-служба управління ДПтС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool