Кіровоград: у центрі міста викрали зливневі решітки

Листопад 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1021 | Коментарі: 0

У ніч з 31 жовтня на 1 листопада “вандали – металісти” викрали зливневі решітки у центральній частині Кіровограда – на проїжджій частині перехрестя вулиць Єгорова і Великої Перспективної.

- Це вже справжній виклик злодіїв усій громаді міста, - наголосив заступник міського голови Сергій Поліщук. – Всього, з 19 вересня поточного року з кіровоградських доріг викрадено 120 решіток системи зливневої каналізації. Нічних мисливців за металом не зупиняє навіть усвідомлення того, що відсутність решіток може спричинити велику біду – автотранспортну пригоду чи травмування пішоходів. Сергій Поліщук звернувся до усіх мешканців міста, хто має будь – яку інформацію, чи став свідком злочину, невідкладно телефонувати в правоохоронні органи, на гарячу лінію голови ОДА чи на номер аварійно – диспетчерської служби міста. Злочинці обов’язково маю бути покараними і повинні нести відповідальність за свої дії, переконаний Сергій Поліщук. За інформацією директора КП “Кіровоград – Універсал 2005”, підприємства, яке обслуговує систему зливневої каналізації, Віктора Панішка, протягом останніх місяців він направив до правоохоронних органів понад 50 заяв з приводу викрадення решіток і люків, проте, на жаль, розслідування справ просувається повільно. Резервний запас решіток на підприємстві у кількості 51 штуки вже закінчився. Кожна нова пластикова решітка, а інших підприємсто вже не ризикує ставити, коштує 580 гривень, тож одномоментно закрити всі каналізаційні колодязі фактично неможливо. Проте спеціалісти КП “Кіровоград – Універсал 2005”, щоб уникнути біди, виготовляють сьогодні тимчасові решітки з підручних матеріалів і ставлять їх на місце викрадених, повідомив Віктор Панішко.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool