Кіровоград: у центрі міста буде відкрито садовий центр

Березень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 1481 | Коментарі: 0

Відкриття садового центру на вулиці Орджонікідзе 29 березня стане значною подією для жителів міста.

На відкритті садового центру всі присутні зможуть побачити яскраву святкову програму, виграти цінні подарунки, а також порадувати себе вдалими покупками.
І це не дивно , уже більше 12 років ландшафтна майстерня «Пан Тюльпан» є незамінним помічником не тільки садівників - аматорів, а й усіх підприємств працюючих у цій сфері.
Величезний вибір плодових, ягідних та інших культур, а також супутніх товарів дозволить зробити всі покупки в одному місці. Тут ви можете придбати плодові саджанці., хвойні та вічнозелені рослини, листяні дерева, декоративні кущі, колекцію квітучих рослин, насіння овочів та квіті та супутні товари.
Унікальне поєднання європейських та українських традицій в озелененні!
Щоб оцінити всі переваги садового центру, вам потрібно проїхати на вулицю Орджонікідзе і прогулятися по торгово-виставочному майданчику.
Відкриття відбудеться 29 березня о 13:00.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool