Кіровоград: у спальному районі міста злочинець з гаража намагався викрасти авто

Березень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

Поліцейські застали зловмисника у приміщенні, де він спробував сховатися під машиною.

Близько 23-ї години вечора до поліції охорони надійшло повідомлення про те, що до гаража, розташований на прибудинковій території одного із спальних районів міста, намагається проникнути невідома особа.

Наряд негайно виїхав за вказаною адресою. Здійснивши огляд приміщення, правоохоронці помітили пошкоджену кришу та відчинені вхідні двері. Всередині будівлі під машиною виявили чоловіка, який намагався сховатися. Громадянин не зміг пояснити мету свого перебування у чужому гаражі.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції. Особу злодія встановили. Ним виявився 28-річний мешканець Кіровограда, який вже був засуджений за крадіжку. За даним фактом проводиться перевірка для встановлення обставин пригоди та прийняття рішень.

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool