Кіровоград: у слідчому ізоляторі відбувся день відкритих дверей (ФОТО)

Серпень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1058 | Коментарі: 0

9 серпня 2013 року в Кіровоградському слідчому ізоляторі відбувся «День відкритих дверей» в ході якого до установи завітали : - директор ЦССМ при облдержадміністрації Сергій Давидяк; координатор проекту Всеукраїнської Мережі ЛЖВ Вікторія Лінцова; керівник обласного благодійного фонду «Пересвіт» Володимир Глухий; пастор Християнської церкви Перемога Юрій Демидов, а також близькі родичі засуджених та неповнолітніх.

На початку заходу гостей зібрали в актовій залі установи. Начальник слідчого ізолятора підполковник внутрішньої служби Олександр Іскра та заступник начальника управління ДПтС в області підполковник внутрішньої служби Павло Краморов розповіли коротко історію з життя установи, довели інформацію про умови утримання неповнолітніх, жінок та особливості відбування покарання засуджених господарчої обслуги, ознайомили із запланованими заходами.
Начальником установи Олександром Іскрою було здійснено присутнім екскурсію територією слідчого ізолятору.
Заступник начальника слідчого ізолятора із соціально-виховної та психологічної роботи Андрій Стеценко ознайомив відвідувачів із розпорядком дня засуджених, неповнолітніх та жінок, показав приміщення, де ті утримуються - побутові умови, кімнату матері та дитини, медсанчастину, клас для навчання та спортивну залу.
По закінченню представники громадськості мали змогу поспілкуватись та передали для неповнолітнім деякі подарунки. Родичі висловили щиру подяку як керівництву управління так і керівництву установи за надану змогу побачити рідних та за створення належних умов утримання.

Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області

Кіровоград: у слідчому ізоляторі відбувся день відкритих дверей (ФОТО)

Кіровоград: у слідчому ізоляторі відбувся день відкритих дверей (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool