Кіровоград: у слідчому ізоляторі відбулись заходи

Жовтень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

В 2014 році український народ відзначає 70 річницю визволення України від німецько-фашистських загарбників, 70 років з дня Великої Перемоги в житті країни, в історії світової війни.

28 жовтня 2014 року в Кіровоградському слідчому ізоляторі з неповнолітніми, які тримаються під вартою було проведено лекцію присвячену цій пам’ятній даті.
Страшні випробування випали на долю нашого народу. Нищівний вал бойових дій двічі прокотився українськими землями, не оминувши жодного міста, містечка, села. Протягом 1225 трагічних днів і ночей Україна була ареною смертельних битв. Ті, хто кував перемогу – для нас символ стійкості й оптимізму, любові до рідної землі й служіння народу. Їх героїчний шлях – це невичерпне джерело нашого натхнення, сили духу й віри в щасливе майбутнє Української держави. Треба, щоб кожен пам’ятав безсмертний подвиг мужніх героїв і назавжди закарбував його у своєму серці.
В цей визначний день також була проведена акція засудженими відділення господарського обслуговування по наданню гуманітарної допомоги бійцям національної гвардії Кіровоградщини, які знаходяться в зоні АТО і своєю мужністю і безкорисною любов’ю до Батьківщини, усіма силами, ціною власного життя, наближають день звільнення України.
Зараз Україна переживає нелегкі часи, але в наших серцях не згасає надія на світле майбутнє і віра в те, що на вільній українській землі будуть мир і згода.

Кіровоградський слідчий ізолятор управління ДПтС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool