Кіровоград: у школах міста відкриють професійні класи

Лютий 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1912 | Коментарі: 0

У Кіровоградській міській раді завершується етап підготовки галузевих програм соціально – економічного розвитку міста на 2016 рік.

Останньою презентувала свою «Програму розвитку освіти на 2016 – 2020 роки» міському голові Андрію Райковичу очільник управління освіти міської ради Лариса Костенко.

Одним із основних напрямків цієї програми на поточний рік стало створення якісної професійної освіти для кожної дитини. Вона передбачає відкриття професійних 10-х класів в тих закладах, де є відповідна матеріально – технічна база та кадрове забезпечення. Такий пілотний проект планується започаткувати в двадцяти загальноосвітніх кіровоградських школах.

У 2016-му році програмою передбачено також відкриття трьох дошкільних груп в садочках. По одній групі в ДНЗ №3, №17, №43. Так в місті планують розвантажити вже існуючі групи в дошкільних навчальних закладах.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool