Кіровоград: у розпалі сварки гість ударив господаря помешкання ножем у груди

Листопад 21, 2012 | Новини | Переглядів: 809 | Коментарі: 0

Працівники Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у скоєнні вбивства 47-річного жителя обласного центру.

Минулих вихідних до відділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що він виявив труп свого знайомого у нього вдома. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили за вказаною адресою тіло 51-річного чоловіка із ножем в області грудної клітини.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили, що кіровоградець, який нібито знайшов свого товариша вже неживим був останнім, хто з ним спілкувався. До того ж, не просто так, а у процесі розпиття спиртних напоїв. Саме за спільним столом між чоловіками на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків спалахнула суперечка.
У розпалі сварки гість ударив господаря помешкання ножем у груди. А через кілька годин, аби відвести від себе підозру, зловмисник повідомив про начебто виявлення трупу у міліцію.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Підозрюваного затримано у порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool