Кіровоград: у прокуратурі відбувся семінар

Лютий 22, 2016 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

У прокуратурі Кіровоградської області відбувся навчально-методичний семінар на тему: «Проблемні питання представницької діяльності в умовах законодавчих змін».

На заході розглядались актуальні питання організації роботи по забезпеченню ефективної реалізації представницької функції та особливості роботи при виконанні судових рішень, обговорено завдання прокурорів щодо здійснення представництва інтересів громадян та держави в судах, проблеми діяльності при захисті інтересів держави у земельній та бюджетній сферах.

Учасниками семінару також приділено увагу питанню організації роботи місцевих прокуратур на вказаних напрямах та виокремлено проблеми, які виникають при взаємодії між відділами місцевих прокуратур.

Наприкінці семінару учасники обмінялися думками щодо практичного вирішення проблем у зазначених напрямках.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool