Кіровоград: У прокуратурі підбили підсумки роботи за 2013 рік

Січень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

У прокуратурі області відбулося розширене засідання колегії, на якому проаналізовано результати роботи за минулий рік та визначено пріоритети діяльності у поточному році.

Взяв участь у роботі колегії начальник Головного управління організації участі прокурорів у кримінальному провадженні в суді Генеральної прокуратури України Михайло Шорін.
Відкриваючи колегію, прокурор Кіровоградської області підкреслив, що у минулому році органам наглядового відомства регіону вдалося забезпечити впровадження у практичну діяльність вимог Кримінального процесуального кодексу і, водночас, не знизити рівня протидії злочинності. А також забезпечити ефективне виконання завдань прокуратури поза межами кримінального судочинства, викорінення практики проведення безпідставних перевірок, підміни органів контролю, реагування на незначні порушення закону. «За втручання органів прокуратури минулого року було відшкодовано 119 млн. грн., із яких понад 17 млн. грн. заборгованої заробітної плати, стягнуто за позовами прокурорів 85 млн. грн., до державної і комунальної власності реально повернуто 4 тис. га земель вартістю 65 млн. грн.», - наголосив керівник наглядового відомства.
Водночас, прокурор області загострив увагу присутніх на тому, що сьогодення перед органами прокуратури ставить нові конкретні завдання, виконання яких вимагає більш ефективних, дієвих зусиль.
Із аналізом наявних проблемних питань та пропозиціями щодо шляхів їх вирішення на колегії виступили заступники прокурора області.
Основні бачення роботи наглядового відомства регіону через призму вимог керівництва Генеральної прокуратури України до присутніх довів Михайло Шорін.
Підсумовуючи роботу колегії, прокурор області націлив колектив на виконання поставлених завдань, наголосив на персональній відповідальності кожного прокурора за забезпечення законності на всіх напрямах діяльності.

Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool