Кіровоград: у прокуратурі міста діє «гаряча лінія»

Січень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1504 | Коментарі: 0

Прокуратура міста Кіровограда тримає на особливому контролі питання додержання законодавства щодо регулювання підприємницької діяльності в обласному центрі.

З червня 2012 року в прокуратурі міста Кіровограда запроваджено роботу телефону «гарячої лінії». Підприємці можуть повідомляти на телефон «гарячої лінії» про факти незаконного втручання у їх діяльність посадових осіб контролюючих та правоохоронних органів.
Так зі своїми скаргами на протиправні дії контролерів та правоохоронців міста Кіровограда суб’єкти підприємницької діяльності обласного центру можуть звертатися до прокуратури міста Кіровограда упродовж робочих днів з 9 до 18 години за номером 34-50-41
Звернення, які надходять на телефон «гарячої лінії» працівниками прокуратури ретельно перевіряються з наданням правової оцінки діяльності контролюючих та правоохоронних органів.

Прес-служба прокуратури м. Кіровограда
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool