Кіровоград: у обласному управлінні лісового та мисливського господарства пройшло засідання колегії

Грудень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 1677 | Коментарі: 0

6 грудня відбулось розширене засідання колегії Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства.

У роботі колегії взяли участь директори підвідомчих лісогосподарських підприємств, головні спеціалісти та лісничі.
На колегії розглядалось питання про здійснення рубок формування і оздоровлення лісів державними лісогосподарськими підприємствами області за 10 місяців 2013 року. Відносно виконання планових завдань у цьому напрямку доповідали головні лісничі.
У частині засідання, що стосувалась стану підготовки ґрунту на 2014 рік, з доповіддю виступила головний спеціаліст сектору лісорозведення обласного управління Валентина Роздєльська. Під лісові культури наступного року підготовлено грунту в обсязі 1063 га, з них на зрубах – 203 га, під захисні насадження – 861 га.
Завідувач сектору лісорозведення Лариса Романська доповіла про стан діяльності лісогосподарських підприємств з охорони лісів від пожеж та про підсумки пожежонебезпечного періоду 2013 року. Було наголошено на повному обсязі виконання запланованих організаційно-профілактичних та протипожежних заходів. Станом на 1 листопада створено 504 км мінералізованих смуг, догляд за мінералізованими смугами проведено на протязі 3085 км. Це дало змогу навіть у найскладніший за погодними умовами пожежонебезпечний період цього року не допустити розповсюдження на великі площі лісових пожеж, відмітила Л. Романська.
Слід відзначити, що нинішнього року державними підприємствами «Онуфріївський лісгосп» та «Світловодський лісгосп» змонтовано системи відеоспостереження за лісовими масивами та придбано лісові пожежні модулі.
Ще одним питанням порядку денного засідання колегії стали результати правової роботи за 9 місяців 2013 року. З доповіддю на цю тему виступила завідувач сектору юридичного забезпечення та контролю Тетяна Коваленко.
За звітний період сектором розглянуто та надано відповіді на 374 документи, в тому числі центральним органам виконавчої влади – 84; обласній державній адміністрації – 80; обласній раді – 9, районним радам – 12, іншим установам та громадянам – 189.
Протягом звітного періоду до управління надійшло 30 звернень громадян. Усіх їх розглянуто у строки, визначені законодавством. Повторні звернення не мали місця, наголосила доповідач. Фактів корупційних правопорушень в лісовій галузі області не виявлено.
Т. Коваленко інформувала про проведену в листопаді 2013 року Головним управлінням юстиції перевірку стану правової роботи в обласному управлінні за 2012-2013 роки, результати якої підтвердили задовільний стан роботи сектору юридичного забезпечення та контролю і відсутність порушень.
Завершуючи засідання колегії, начальник обласного управління Наталія Ревенко відмітила, що нині лісові господарства Кіровоградщини ведуть активну підготовку до новорічної ялинкової кампанії і провести її необхідно так само результативно, як і у попередні роки. Лісівники області чимало попрацювали, аби виростити привабливу та якісну ялинкову продукцію, тому є можливість отримати відчутний економічний результат від проведеної роботи. Понад вісім тисяч деревець у лісівників уже придбано. У 11 районних центрах розпочинають роботу ялинкові базари. З 19 грудня лісові ярмарки стартують в обласному центрі. Дружня кіровоградська лісова родина сподівається, що пухнасті дива подарують радість кожній родині, в оселю якої вони незабаром завітають.

6 грудня відбулось розширене засідання колегії Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 розширене засідання колегії Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства

розширене засідання колегії Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства

розширене засідання колегії Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства

.

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool