Кіровоград: у музеї школярі ознайомилися з основами цивільного захисту

Лютий 18, 2015 | Новини | Переглядів: 817 | Коментарі: 0

Засвоювати правила безпеки потрібно ще з дитинства, тож рятувальники Кіровоградщини постійно проводять пізнавальні заходи для школярів.

Для навчання дітей та підлітків створена і пожежно-технічна виставка-музей Управління ДСНС. Тож, сюди завітали учні Кіровоградського колегіуму. Вони вже неодноразово відвідували виставку, тому екскурсовод Оксана Мачак, закцентувала увагу дітей на експозиції з основ цивільного захисту.
Зокрема, тут висвітлюється інформація про сигнали оповіщення, які подаються у разі загрози або виникнення надзвичайної ситуації, а також про види укриттів, засоби індивідуального захисту та проведення евакуації. Представлені і макети вибухонебезпечних предметів, а також зразки сучасних вибухових пристроїв, замаскованих під звичайні речі. Школярі дізналися про дії у разі виявлення такого предмету. Переглянули відвідувачі і навчальний фільм «Варто знати кожному» та відеоролик щодо правил безпечної поведінки при виявленні вибухового пристрою.
Запрошуємо учнів та вчителів відвідати пожежно-технічну виставку та звернути увагу на експозицію з основ цивільного захисту. Попередній запис проводиться за телефонами: (0522) 22-19-25 та (095) 372-46-57.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool