Кіровоград: у місцях масового перебування засуджених будуть розміщені матеріали передвиборної агітації (фото)

Вересень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 845 | Коментарі: 0

05 вересня 2014 року, в облуправлінні ДПтС України, відбулась розширена нарада під керівництвом начальника управління Юрія Ткаченка, на якій обговорювались питання підготовки до позачергових виборів народних депутатів України, в установах виконання покарань та слідчого ізолятора управління ДПтС України в Кіровоградській області, в якій взяли участь керівництво управління, установ виконання покарань та слідчого ізолятора, так як Указом Президента від 27 серпня 2014 року № 690/2014 достроково припинено повноваження Верховної Ради України та призначено позачергові вибори народних депутатів на 26 жовтня 2014 року.

До присутніх звернулась в.о. заступника начальника управління Наталія Рогожко та організувала уважне опрацювання Календарного плану основних організаційних заходів з підготовки і проведення позачергових виборів Верховної Ради України 26 жовтня 2014 року та Закону України « Про вибори народних депутатів України».
Акцентувала увагу, на виконанні основних засадах Конституції України, зокрема щодо права голосу на виборах і референдумах та особливостей реалізації виборчого права громадянами України.
Зауважила, на невідкладному обладнанні стендів « Вибори народних депутатів-2014» та дошок оголошень у відведених місцях для розміщення матеріалів передвиборної агітації, а саме у місцях масового перебування засуджених, а також на створенні сприятливих умов для перегляду та прослуховування телерадіопрограми з передвиборними програмами партій на загальнонаціональних каналах.
Наталія Кирилівна звернула увагу на обов’язковість своєчасного направлення начальниками установ виконання покарань та слідчого ізолятора до відповідних місцевих органів влади і органів місцевого самоврядування клопотань про утворення в установах спеціальних виборчих дільниць на тимчасовій основі відповідно до закону.
Начальник управління Юрій Ткаченко наголосив на забезпеченні належного правопорядку та безпеки проведення виборів й необхідності узгодження спільних планів дій з територіальними органами внутрішніх справ та військовими підрозділами у день проведення виборів на випадок виникнення надзвичайних обставин, а також порядок охорони працівниками міліції виборчих бюлетенів для голосування після передачі ДВК.
Нагадав, що членам виборчих комісій ,кандидатам у депутати, уповноваженим особам партій , офіційним спостерігачам та представникам ЗМІ необхідно забезпечити безперешкодний доступ (з дотриманням пропускного режиму) до спеціальних виборчих дільниць в установах виконання покарань та слідчому ізоляторі Кіровоградської області.

Прес-служба управління ДПтС України в Кіровоградській області

Кіровоград: у місцях масового перебування засуджених будуть розміщені матеріали передвиборної агітації (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool