Кіровоград: у місті запроваджено інтерактивну карту маршрутів громадського транспорту

Квітень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

Після опрацювання спеціалістами управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради існуючої схеми маршрутів громадського транспорту обласного центру з представниками проекту «Easyway» у кіровоградців та гостей міста з’явилась можливість користуватись інтерактивною картою маршрутів громадського транспорту.

Про це повідомив заступник начальника управління Віктор Зубченко. За його словами, така карта допоможе за секунди спланувати маршрут пересування по місту. За допомогою системи можна підібрати оптимальний маршрут громадського транспорту, а також побудувати маршрут пересування на автомобілі.
Пошук маршруту доступний за посиланням

Після завершення запровадження нової маршрутної мережі, відповідну інформацію також буде оперативно внесено до зазначеного інтернет-сервісу, повідомив Віктор Зубченко.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool