Кіровоград: у місті запрацює безкоштовна ковзанка

Січень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1419 | Коментарі: 0

Щойно вдарили морози, як у літньому театрі Ковалівського парку в Кіровограді розпочали створювати загальнодоступну безкоштовну ковзанку під відкритим небом.

Вже третій рік поспіль у центрі міста діятиме громадський крижаний майданчик. Сьогодні, 30 січня, територію літнього театру вчетверте заливають водою й наводять фінальні штрихи з полірування льодового дзеркала. В цьому процесі задіяні працівники міських відділу фізичної культури і спорту, центру «Спорт для всіх» і спортивних шкіл, водоканалу, управлінь з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення і житлово-комунального господарства. За словами начальника відділу фізичної культури і спорту Олександра Куценка, відкриття крижаного майданчика відбудеться в суботу. Відтоді кожен охочий зможе розважатися і тренуватися, грати в хокей і навчатися мистецтву ковзання кригою до самої ночі, адже територію ковзанки в темну пору доби освітлюватимуть потужні лампи.
Крижаний майданчик створюють з дотриманням усіх необхідних правил і застережень, тому на його створення пішло більше тижня. Загалом, щорічне створення громадської ковзанки – дуже хороша справа: вже третій рік поспіль любителі ковзанярства, хоккею, фігурного катання мають змогу потішити свою спортивну душу на крижаному майданчику в Ковалівському парку.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool