Кіровоград: у місті замінять тепломагістралі двох вулиць

Липень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1240 | Коментарі: 0

Вже кілька років комунальне підприємство «Теплоенергетик» намагається отримати фінансування на капітальний ремонт найбільш зношених теплових комунікацій.

Найбільшої уваги потребують чотири вулиці – Чорновола, Мєдведєва, Гагаріна та Київська. Там заміни потребують не окремі ділянки магістралей, а повністю вулиці.

Цього тижня стало відомо, що проекти ремонту вулиць Гагаріна та Київської отримали фінансування. За дорученням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, на ремонт магістральних теплових мереж зазначених вулиць «Теплоенергетик» отримає 8,5 мільйонів гривень. За ці кошти вдасться повністю замінити зношені комунікації.

Ремонт тепломагістралей підприємство розпочне відразу ж після визначення розпорядника коштів. Фінансуються проекти за рахунок державного фонду регіонального розвитку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool