Кіровоград: у місті працюють шахраї!

Листопад 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1538 | Коментарі: 0

Сьогодні на лінію «102» надійшло кілька повідомлень від жительок обласного центру про те, що їм телефонували невідомі і пропонували перерахувати кошти, аби «врятувати сина від біди»

На щастя, жінки вчасно з’ясували, що з їх родичами все гаразд, та не потрапили на гачок аферистів!
У двох випадках діти взагалі перебували вдома, у третьому мама швидко набрала номер сина і впевнилась, що жодних неприємностей з ним не сталося.
Працівники міліції ще раз звертаються до жителів міста та області з проханням бути обережними!
Якщо вам телефонують невідомі, представляючись псевдоправоохоронцями, повідомляють інформацію про біду, що сталася з вашими рідними, та пропонують сплатити певну суму коштів – не поспішайте виконувати вимоги співрозмовника.
Обов’язково уточніть прізвище, ім’я, по батькові того, хто телефонує, його посаду, звання та підрозділ, у якому він працює, або ж попросіть передати трубку вашому родичу.
Не гаючи часу, спробуйте зв’язатись з рідними, аби з’ясувати, що насправді відбувається і де зараз вони перебувають.
Терміново телефонуйте в міліцію та повідомте про подію.
Запам’ятайте - про будь-які протиправні чи підозрілі дії сторонніх осіб стосовно вас, ваших знайомих чи родичів слід обов’язково сповістити правоохоронців за номером «102».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool