Кіровоград: у місті почастішали випадки зухвалих крадіжок комунального та спільного майна

Березень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

Про це повідомив сьогодні, 16 березня, секретар міської ради Іван Марковський під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради.

За його словами, останніми днями у місті почастішали випадки зухвалих крадіжок комунального майна та спільного чи особистого майна мешканців житлових будинків
Зокрема, наживою для злодіїв стають металеві люки та труби, дощоприймальні решітки, огорожі, автоматичні вимикачі у під’їздах будинків, ліфтове обладнання, лічильники, електричні дроти, опалювальні прилади (батареї) тощо.
Іван Марковський наголосив, що він вже звернувся до правоохоронних органів з відповідною заявою.
- Відновлення дороговартісного обладнання та приладів лягає тягарем на плечі житлово-експлуатаційних організацій, мешканців будинків та міського бюджету, - говорить секретар міської ради. – І справою честі міліції є розкриття цих справ і покарання злодіїв.
У свою чергу, Головне управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради звертається до всіх мешканців міста з проханням звертати увагу на всіх підозрілих осіб, що можуть нанести потенційну шкоду майну або ж взагалі викрасти його.
У разі виявлення таких осіб чи факту крадіжки необхідно негайно звертатися до аварійно–диспетчерської служби (15-80, моб. 066 506 36 94) та правоохоронних органів (102).
Міська влада також нагадує власникам приймальних пунктів металобрухту, що приймальні пункти будь-якої форми власності не мають права приймати брухт явно злочинного походження: люки, сотні метрів дротів, пам’ятні знаки чи плити тощо.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool