Кіровоград: у місті налучується 55 споруд цивільного захисту населення

Червень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1044 | Коментарі: 0

На території міста обліковується 55 захисних споруд цивільного захисту, балансоутримувачами яких є об’єкти різних форм ведення господарської діяльності.

Про це повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Сергій Коваленко на черговому засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у місті Кіровограді. На комісію були запрошені представники установ та підприємств міста, що утримують захисті споруди цивільного захисту населення. Проте деякі керівники підприємств, захисні споруди яких знаходяться у незадовільному стані, на нараду не з'явилися. Їх запросять на повторне засідання комісії, що відбудеться в п'ятницю 27 червня. У разі чергового ігнорування роботи комісії перший заступник міського голови - голова міської комісії Анатолій Перевозник, дав доручення звернутись до органів прокуратури.
На засіданні комісії заслухали інформацію про стан захисних споруд у місті Кіровограді. З них: "готових" – 20, "обмежено готових" - 26, "не готових" — 9, зазначив Сергій Коваленко. Однією з основних проблем залишається комплектація захисних споруд та фінансові витрати на їх утримання.
За результатами засідання комісії було прийнято рішення створити робочу групу із залученням відповідних фахівців та провести обстеження 55 захисних споруд міста Кіровограда. А також зробити детальний аналіз підвальних приміщень комунальних підприємств, ЖЕКів, КРЕПів, інвентаризацію автомобільних заправних станцій, підприємств, що працюють із хлором, по готовності до надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool