Кіровоград: у місті активізувалися «металеві вандали»

Квітень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 1284 | Коментарі: 0

Головне управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради звертає увагу, що у місті продовжуються випадки зухвалих крадіжок комунального майна та спільного чи особистого майна мешканців житлових будинків.

Напревеликий жаль, у сучасному цивілізованому суспільстві ще трапляються прикрі випадки побутового варварства, яким складно знайти розумне виправдання.
Злодії продовжують нагрівати руки, викрадаючи дороговартісне ліфтове обладнання, дощоприймальні решітки, металеві люки та труби, огорожі, автоматичні вимикачі у під’їздах будинків, лічильники, електричні дроти, опалювальні прилади (батареї), відновлення яких лягає непосильним тягарем на плечі житлово-експлуатаційних організацій, мешканців будинків та міського бюджету.
Не гребують зловмисники і найсвятішим, скоюючи акти вандалізму на кладовищах та меморіалах, – наживою стають металеві огорожі, пам’ятні та ритуальні атрибути.

Головне управління житлово-комунального господарства звертається до всіх мешканців міста бути уважними до підозрілих осіб, що можуть нанести потенційну шкоду майну або ж взагалі викрасти його.

У разі, якщо ви стали свідками крадіжок комунального майна чи актів вандалізму, або ж виявили підозрілих осіб, не зволікайте - негайно звертайтеся до аварійно–диспетчерської служби (15-80, моб. 066 506 36 94) та правоохоронних органів (102).

Нагадуємо також власникам приймальних пунктів металобрухту, що приймальні пункти будь-якої форми власності не мають права приймати брухт явно злочинного походження: люки, сотні метрів дротів, пам’ятні знаки чи плити тощо.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool