Кіровоград: у місті 340 міських громадських організацій

Листопад 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1370 | Коментарі: 0

Станом на 1 листопада 2013 року міським управлінням юстиції у Кіровограді зареєстровано 340 міських громадських організацій, що становить 63 % від загальної кількості об’єднань громадян, які мають обласний статус (в області - 536).

Діє 78 органів самоорганізації населення: 19 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, 59 квартальних комітетів, рада мікрорайону Никонорівка. Про це повідомила під час прес – конференції у міській раді начальник відділу з питань внутрішньої політики Надія Грищенко.
За її словами, більшість громадських організацій з обласним статусом зосереджують свою діяльність на території міста. З 30 членів Громадської ради, яка діє при виконавчому комітеті, 24 представляють обласні громадські організації. Проте кількість дієвих організацій не достатньо значна. Про свою активність щороку заявляє не більше (25%) від загальної кількості зареєстрованих. Серед них ветеранські організації, профспілкові, молодіжні, роботодавців. Зі 111 акцій, що були проведені в Кіровограді у 2013 році, ІГС було ініційовано 21, що становить 19% від загальної кількості.
Міська рада, підкреслила Надія Грищенко, розглядає ІГС як рівноправних партнерів з вирішення проблем місцевого значення. На даний час підписані угоди про співпрацю з міською організацією ветеранів та організацією спілки ветеранів Афганістану.

За матеріалами , фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool