Кіровоград: у міськраді вчилися уникати конфліктних і стресових ситуацій

Лютий 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1193 | Коментарі: 0

Упродовж трьох днів працівники виконавчих органів Кіровоградської міської ради вчилися правилам і нормам професійного спілкування під час спеціалізованого психологічного тренінгу.

У такому тренінгу, організованому відділом кадрової роботи спільно з центром надання адміністративних послуг, взяли участь більше 60 службовців місцевого самоврядування – адміністраторів, спеціалістів управлінь та відділів які щодня мають спілкуватися з відвідувачами.

- Кожна посадова особа – це обличчя міської влади, - звернулася до учасників тренінгу керуючий справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко. – Тож кожний посадовець зобов’язаний дотримуватися вимог ділового та службового етикету, має постійно розвивати світ своєї внутрішньої культури, досконало володіти собою у різних ситуаціях та вміти контролювати свої емоції.

Заняття з посадовцями провела досвідчений психолог Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Оксана Клименченко. А тренінг, що пройшов у цікавій динамічній інтерактивній формі, суттєво допоможе службовцям професійно будувати розмову з відвідувачами, знаходити взаємопорозуміння та запобігати виникненню конфліктів і стресових ситуацій.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool