Кіровоград: у міській раді зібрали ветеранів Афганістану (ФОТО)

Грудень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1386 | Коментарі: 0

Урочисті збори членів виконкому, депутатів Ленінської районної у місті Кіровограді ради, голів квартальних комітетів, учасників бойових дій на території Республіки Афганістан відбулися у Кіровоградській міській раді сьогодні, 2 грудня.

Під час урочистостей воїнам - “афганцям” вручалася відзнака Президента України - пам’ятна медаль “25 років виведення військ з Афганістану”.
Першу таку медаль з рук міського голови Андрія Райковича отримала голова міської організації спілки ветеранів Афганістану Любов Дозор.
- Я вважаю це добрим знаком, що мої перші робочі дні у міській раді розпочалися у тому числі зустріччю з вами, - звернувся до ветеранів

Афганістану Андрій Райкович. – Я знаю, що ваш бойовий досвід, ваша витримка, ваші сила і мужність потрібні в Україні сьогодні, як ніколи. Я знаю, що “афганці” скрізь, де йде боротьба за справедливість.
Міський голова запевнив воїнів – інтернаціоналістів, що робитиме все можливе, аби вони відчули, що у місті наводиться порядок, що чиновники якісніше починають працювати на громаду.

Андрій Райкович побажав учасникам урочистостей міцного здоров’я і витримки, миру і спокою кожній родині ветеранів і всьому місту.
Загалом сьогодні заслужені нагороди отримали 215 кіровоградців – учасників тієї далекої і неоголошеної війни. Ювілейні медалі інтернаціоналістам вручили голова Ленінської районної у місті Кіровограді ради Руслан Фросиняк і його заступник Василь Гуцу.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool