Кіровоград: у міській раді заблокували російський інтернет

Січень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1048 | Коментарі: 0

Про це повідомив на своій сторінці в  фейсбуці  заступник міського голови Сергій Васильченко

Та інформаційна війна, яку Росія веде проти нашої нації за змістом не менш цинічна і брутальна ніж та, що точиться на Сході України. Ще у тому році я видалився з усіх російських соціальних мереж типу Однокласники та ВК, та з поштових ресурсів які закінчувалися на .RU. Вчора проводив нараду зі структурними підрозділами Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету на якій повідомив, що з огляду на ситуацію в країні та необхідність дотримуватися заходів підвищеної безпеки всі намагання користуватися ресурсами на .RU будуть блокуватися. Зокрема це спонукатиме всіх користувачів інтернету Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету які в своїй роботі використовують електронну пошту переходити на поштові ресурси українського ґатунку - .UA.

Тож з учорашнього дня при спробі скористатися ресурсами з .RU на користувача очікує повідомлення наступного змісту – Кіровоградська міська рада доступ до сайту заблоковано! - пише Сергій Васильченко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool