Кіровоград: у міській раді встановлена система електронного документообігу

Жовтень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

Система електронного документообігу у Кіровоградській міській раді повністю встановлена і пройшла тестові випробування.

Програмний комплекс - система електронного документообігу iTs-Office були придбані у 2013 році за рахунок субвенції з державного бюджету України. Про це повідомила заступник начальника відділу дозвільних процедур міської ради Ольга Школа під час наради секретаря міської ради Івана Марковського з керівниками виконавчих органів сьогодні, 27 жовтня.
Ольга Шкода відзначила, що встановлення електронної системи документообігу дасть можливість суттєво спростити процедури розгляду звернень громадян, пришвидшити терміни їх розгляду, дозволдить громадянам відслідковувати рух своїх звернень та підвищить прозорість процесу розгляду і узгодження документів.
Іван Марковський доручив відділу дозвільних процедур оперативно організувати та провести навчання зі спеціалістами усіх виконавчих органів міської ради та якнайшвидше впровадити в життя сучасну технічну новинку.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool