Кіровоград: у міській раді вітали захисників Вітчизни

Лютий 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1074 | Коментарі: 0

Урочистості з нагоди Дня захисників Вітчизни відбулися у Кіровоградській міській раді сьогодні, 22 лютого.

     Вітаючи зі святом тих, хто стояв і стоїть на сторожі мироного неба над Україною, міський голова Олександр Саінсус відзначив, що сьогодні, як і багато років тому 23 лютого залишяється символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників Вітчизни та асоціюється насамперед із стійкістю чоловічого характеру, силою духу та готовністю виступити на захист своїх матерів, дружин, сестер, свого рідного міста і всієї коаїни.                                                                                                                                                                                                               Міський голова побажав усім міцного здоров’я та успіхів у праці під мирним сонячним небом України. Представників сильної статі тепло і з любов’ю привітали колеги – жінки, чарівна половина колективу виконавчих органів міської ради, які подарували чудовий концерт, підготовлений власними силами. Особливе пожвавлення в залі і бурхливі оплески викликав майстерно відзнятий фільм “Усі чоловіки однакові” від режисера – начальника відділу сім’ї та молоді Людмили Дорохіної.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool