Кіровоград: у міській раді відбулися урочистості

Лютий 12, 2016 | Новини | Переглядів: 1679 | Коментарі: 0

Сьогодні у Кіровоградській міській раді відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 27-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Воїнів – інтернаціоналістів привітав Кіровоградський міський голова Андрій Райкович. Він подякував ветеранам за їхні честь, мужність та стійкість, за допомогу у вихованні і навчанні бійців української армії, яка сьогодні боронить цілісність і незалежність України.

 У свою чергу, міська влада робить і буде робити все можливе, і головне – необхідне, щоб підтримати кіровоградських воїнів – “афганців”, - наголосив Андрій Райкович.- І подбає щоб були забезпечені ваші родини.
Міський голова під час зустрічі вручив також матеріальну допомогу по одній тисячі гривень шести родинам загиблих в Афганістані бійців та 75 – ти учасникам бойових дій.

Теплі слова вітань і заслужені нагороди “афганці” отримали цього дня і від очільниці обласного осередку «Української спілки ветеранів Афганістану» Любові Дозор.

Кіровоград: у міській раді відбулися урочистості

Зокрема, вона вручила медаль «За заслуги» І ступеня Тадеушу Шилюку, медалі «За заслуги» ІІ ступеня – Володимиру Полякову, «За благодійність» - Олексію Олійнику, «За громадянську мужність» - Олені Олефіренко – дружині загиблого афганця та учасника АТО Юрія Олефіренка. Медаль "Пірогова" отримав Юрій Аніканов, а медаль «Клятва Гіпократа» - Антоніна Гуцалюк.

Піднесений настрій в урочистій залі створили виступи вихованців дитячої музичної школи Катерини Давид і Наталія Горбунова, народного хореографічного колективу “Світанок” і пісні з “афганського” циклу від бойового побратима Сергія Сривкова та письменника, композитора, барда Олега Спиньова. Кожен час народжує свої пісні, які для цілого покоління стають рідними. Прості слова, проста мелодія, акомпанемент під гітару – і душа наповнюється смутком або радістю, чимось близьким і рідним.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool