Кіровоград: у міській раді вчилися запобігати корупції

Травень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 1154 | Коментарі: 0

У Кіровоградській міській раді продовжила свою роботу Муніципальна школа. Керівники виконавчих органів міської ради та комунальних підприємств мали змогу взяти участь у семінарі на тему: „Основні вимоги нового Закону України „Про запобігання корупції”. Відповідальність за його порушення”.

Відкриваючи семінар, організований відділом кадрової роботи міської ради, заступник міського голови Сергій Васильченко зазначив, що із 26 квітня 2015 року набув чинності новий антикорупційний закон і кожна посадова особа повинна його досконало знати.
Начальник юридичного управління Марина Смаглюк розповіла учасникам семінару про особливості нового Закону України „Про запобігання корупції”, інформувала про створення Національного агентства з питань запобігання корупції, уповноваженого забезпечувати формування та реалізацію державної антикорупційної політики. Також вона звернула увагу слухачів на посилення рівня відповідальності посадових осіб за вчинення корупційних порушень.
Про порядок проведення спеціальної перевірки за новим законом слухачам розповіла начальник відділу кадрової роботи Світлана Балакірєва.
Головний спеціаліст з питань запобігання і виявлення корупції Олександр Шишко ознайомив присутніх з особливостями здійснення фінансового контролю та зазначив, що в 2016 році посадові особи повинні будуть декларувати свої доходи за минулий рік на сайті Національного агента з питань запобігання корупції.
По завершенню навчання, Марина Смаглюк та Олександр Шишко пообіцяли присутнім інформувати їх про всі нормативні акти та роз’яснення щодо виконання Закону України „Про запобігання корупції”.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool