Кіровоград: у міській раді розпочнеться перевірка посадових осіб

Березень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 803 | Коментарі: 0

30 березня у Кіровоградській міській раді було відбулося навчання для посадових осіб виконавчих органів міської ради щодо проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади».

Провела семінар, організований відділом кадрової роботи, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко. Вона повідомила, що згідно з Планом проведення перевірок, відповідно до Закону України “Про очищення влади”, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України, органи місцевого самоврядування повинні пройти перевірку до грудня 2016 року.

Альвіна Бондаренко у своєму виступі зупинилася на Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених Законом України „Про очищення влади”.

Начальник відділу кадрової роботи міської ради Світлана Балакірєва детально ознайомила учасників семінару з розпорядженням міського голови про проведення перевірки відповідно до Закону України „Про очищення влади” у Кіровоградській міській раді. Відповідно до розпорядження, початок проведення перевірки посадових осіб місцевого самоврядування міської ради заплановано з 4 квітня 2016 року за графіком.

В ході навчання присутні мали змогу задати питання та отримати вичерпні відповіді щодо порядку проведення даної перевірки.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool