Кіровоград: у міській раді розпочалася видача соціальних карток

Грудень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1510 | Коментарі: 0

Соціальну картку у Кіровограді вже можна отримати у відділі соціальної підтримки населення міської ради.

Про це повідомив міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів сьогодні, 21 грудня.
“Соціальна картка” – проект на який очікують кіровоградці, стартує вже 25 грудня. Поки що цей соціальний проект підтримали два підприємства - це мережа магазинів Фірми “Ятрань” і торгівельна мережа “Копілка”. Очікується, що ініціативу міського голови підтримають і інші представники соціально – відповідального бізнесу, у тому числі власники аптек і сфера побутового обслуговування.

Як повідомила начальник відділу соціальної підтримки населення Юлія Вовк, соціальну картку можна отримати безпосередньо у приміщенні міської ради. Це кабінет №131. Троє спеціалістів відділу вже ведуть тут прийом громадян.

На сьогоднішній день соціальну картку можуть отримати пенсіонери міста, які отримують пенсію, не вищу за 1600 гривень, відзначила Юлія Вовк. Для отримання картки при собі необхідно мати паспорт та пенсійне посвідчення.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool