Кіровоград: у міській раді працює постійно діючий семінар для діловодів

Червень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

Вчора, 16 червня, у Кіровоградській міській раді продовжив свою роботу постійно діючий семінар, який відкрила керуючий справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко.

Цього дня заняття для діловодів виконавчих органів міської ради провела методист навчально-методичного відділу „Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ і організацій Кіровоградської обласної державної адміністрації” Людмила Сікорака.

Вона детально зупинилася на класифікації документів за їх призначенням та правильності складання документів відповідно до вимог чинного законодавства. Людмила Сікорака звернула увагу на те, що документ є джерелом історичних відомостей про розвиток суспільства, тому кожен посадовець несе персональну відповідальність за якісну підготовку документів, адже грамотно написаний документ є доказом професійності службовця.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool