Кіровоград: у Міндоходів готові до співпраці та діалогу з усіма представниками бізнесу

Березень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1017 | Коментарі: 0

Про це запевнив мітингувальників-фермерів з Бобринецького району перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Сергій Колотуха.

Представники аграрного сектору, які нещодавно пікетували будівлю управління, зачитали звернення та передали посадовцю відомства свої вимоги. Сергій Колотуха запевнив мітингувальників, що всі вони будуть розглянуті та направлені до Міністерства доходів і зборів України у Київ. Але щодо однієї з головних вимог аграріїв – припинення практики запитів з питань їх господарської діяльності – зауважив:
– Хочу наголосити, що органи доходів і зборів мають право згідно Податкового кодексу України (п.п. 20.1.2 та 20.1.14 п.20.1 ст. 20 ПКУ) надсилати письмові запити та отримувати необхідну інформацію стосовно об’єкта оподаткування. І таке право мають податкові служби більшості розвинених країн світу. За рахунок саме такої форми спілкування ми значно зменшили кількість перевірок.
Також Сергій Колотуха зазначив, що якщо хтось із працівників відомства некоректно вимагав від фермерів таку інформацію, то кожен факт перевірять, а винних притягнуть до відповідальності.
****
Нагадаємо, що загалом за січень-лютий 2014 року плановими та позаплановими перевірками охоплено 92 суб’єкта господарювання. Це на 55 суб’єктів менше, ніж минулоріч.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool