Кіровоград: у міліцію надійшло майже 8,3 тисяч звернень громадян

Жовтень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1974 | Коментарі: 0

Із них понад 3250 звернень за результатами розгляду задоволено, за більше ніж 1,7 тисяч заяв громадянам відмовлено, 693 визнано обґрунтованими, 1079 – необґрунтованими.

Крім того, 100 скарг громадян, що надійшли до ОВС, визнано обґрунтованими, 790 - необґрунтованими. Решта звернень знаходяться на розгляді та направлені за належністю до органів та підрозділів УМВС в області. Враховано 25 пропозицій жителів області.
За підсумками розгляду 74 звернень громадян щодо неналежних дій або бездіяльності правоохоронців винних працівників міліції притягнено до дисциплінарної відповідальності.
До керівництва Управління та галузевих служб УМВС з початку року на особистий прийом звернулося майже 670 громадян, із них 395 – безпосередньо до очільника відомства. Керівниками міськрайорганів внутрішніх справ на місцях прийнято більше 1500 жителів області.

Прес-служба УМВС України в Кіровоградській області (за матеріалами ВРСДЗ УМВС в області)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool