Кіровоград: у матері відібрали дитину

Червень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1481 | Коментарі: 0

Прокуратура м. Кіровограда відстоюючи інтереси 5-річної дівчинки у суді, заради ж її безпеки, домоглася відібрання дитини у матері.

Нагадаємо, що 25-річна матір, будучи незадоволеною поведінкою своєї 5-річної доньки, застосувала до неї фізичне насилля у вигляді численних тілесних ушкоджень, що призвело до подальшої її госпіталізації.
У зв’язку з тим, що подальше перебування дитини з матір’ю було небезпечним для її здоров’я та морального виховання прокуратура винесла постанову про негайне відібрання дитини у матері.
Рішенням Ленінського районного суду м. Кіровограда 5-річну дівчинку відібрано від матері, а батька позбавлено батьківських прав. У свою чергу, на утримання дитини, з матері стягнуто аліменти.
Наразі, дівчинка передана органу опіки та піклування для подальшого влаштування.
Прес-служба прокуратури м. Кіровограда


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool